Activiteiten

Na de inspanning moet er ook ontspanning zijn. Elke dag, na de lessen en tot 17.00, kan je gebruik maken van het  ontspanningslokaal en de buitenterreinen.

Op iedere verdieping is een TV-salon en beneden hebben we een TV-filmzaal met groot scherm. Deze lokalen worden gesloten tijdens de maaltijden en de studie.

Draag zorg voor de spellen en het materiaal. Zo zal je er langer plezier aan beleven. Overigens, opzettelijke beschadigingen dienen vergoed te worden.

Binnen

gezelschapsspellen
tafeltennis
biljart
tafelvoetbal
darts
zumba

Buiten

basketbal, tennis, voetbal of volleybal en 3 maal per week kunnen wij gebruik maken van de sporthal.

Uitstappen

fietstocht
kermis in Hasselt
voetbaltornooi
bioscoop
schaatsen
pretpark

Indien hier extra kosten aan verbonden zijn wordt de activiteit de week vooraf aangekondigd en is de deelname op vrijwillige basis.

Sport

Zwemmen: wij gaan wekelijks zwemmen. Uit veiligheidsoverwegingen kan hier enkel aan deelgenomen worden indien je zelfstandig kan zwemmen.

Voetbal: Meerdere keren per week gaan we voetballen in de sporthal.

Joggen: Regelmatig gaan we joggen in het Kapermolen-park.

Stadswandelingen en Vrije uitgang

Naast de strikt begeleide activiteiten gaan wij ook regelmatig ‘naar de stad’. Dit houdt in dat je in groep en onder begeleiding van een opvoeder naar het stadscentrum wandelt.
Vanaf 16 jaar of vanaf het 4de jaar krijg je bepaalde uitgaansfaciliteiten. Naarmate je ouder wordt krijg je meer vrijheid en daar moet je leren mee omgaan.