KALENDER + Volledige kalender

20

Nov

Week van de smaak

12:00:00

Hasselt Restaurant Ter Kapermolen

Week van de smaak. 'De smaak van morgen' 

22/11/17              
23/11/17 
24/11/17 

Prijs 37 euro.  Dit event is toegankelijk voor iedereen, enkel op reservatie. 

Wij gaan zeer zorgvuldig om bij de bereiding van onze producten, maar kunnen overdracht van voedselallergenen nooit 100% voorkomen.                                  Maar wij doen wel heel graag ons best voor u! Heeft u vragen over voedselallergenen? Meld het ons!    

Reserveren via Els Vrancken 011/30 77 72 of via hotel@hotelschoolhasselt.be 

MENU 

Tapenade “Voerense slakken” met groene kruiden  

Ceviche van forel

Koolrabisoepje met gerookte Livar ham

 

Blond bier – ’t Aerst Paradijs

 

*****

Vis van het jaar “rode poon” in zoutkorst

Algenboter – duxelle van grotchampignons kruidentuile

 

Pinot Gris ”Celtique” – Domaine Bideau-Giraud 2016

 

*****

Gerookte parelhoen

Gepekelde en geroosterde groenten

Zalf van mais, krokante schorseneer

Aardappelkroket met “Achelse blauwe”

Vleesjus met kruidenjenever

 

Langa Pasion – Bodegas Langa 2015

 

*****

Hazelnootmousse met Loonse peer

Espuma van witte chocolade

Speculoos-ijs

 

*****

Koffie en zoetigheden 

LAATSTE NIEUWS + Meer nieuws

Wildfestijn Diepenbeek

05/11/2017

Reeds volzet!! U kan zich  nog inschrijven voor de reservelijst.  Het jaarlijkse
Lees meer

KALENDER + Volledige kalender

20

Nov

24

Nov

Wildfestijn

19.00 -23.30

Lees meer