Verenigingen

VZW Vriendenkring

De v.z.w. Vriendenkring van de Hotelschool kan terugkijken op een lange traditie van gastronomische activiteiten. Daarnaast verschijnt er 2 x per jaar een nieuwsbrief waarin wordt teruggekeken op het schoolleven. Iedereen kan lid worden van de Vriendenkring. Voor 20 euro per jaar bent u als eerste op de hoogte van de activiteiten, kan u genieten van een gastronomische maaltijd in onze didactische restaurants en krijgt u toegang tot de schoolwinkel. U kan lid worden via deze link. 

De raad van bestuur van de vriendenkring, bestaat uit sterke figuren en is pluralistisch samengesteld, men kan raadslid worden na voordracht. De fondsen van deze vereniging gaan naar de imagoversterking en de uitstraling van de school. Jaarlijks wordt er een prijs toegekend aan de meest verdienstelijke oud-leerling; de Octogoon-prijs van de Vriendenkring van de Hotelschool is gegeerd.

 

Oudercomité Hasselt

Het oudercomité van de Hotelschool stelt zichzelf graag voor op haar eigen webstek. Klik hier Oudercomité Hasselt en u wordt doorverbonden met de website.
Naast het nieuws van het oudercomité, vindt u er tevens een resem foto's over het leven op onze school.